top of page

Interview op Schie TV

Op 16 februari was ik te gast bij het TV-programma Onder Ogen. Ik werd uitgenodigd om meer te vertellen over psychische klachten bij mensen met een niet-westerse migratieachtergrond.


Op 16 februari was ik te gast bij het TV-programma Onder Ogen. Ik werd uitgenodigd om meer te vertellen over psychische klachten bij mensen met een niet-westerse migratieachtergrond en het hulpaanbod van Stichting JIJ. Dit was een bijzonder leuke ervaring en het was fijn om te ervaren dat de andere gasten dit net zo'n belangrijk onderwerp vinden als ik. Daarom wil ik wil SCHIE TV erg bedanken voor het 'onder ogen' brengen van dit gevoelige onderwerp. Ook wil ik presentator Macro Spruit Bleeker bedanken voor de mooie vragen en fijne sfeer.


0 opmerkingen

Comentários


bottom of page