top of page

Zelfontwikkeling tijdens studie

Na 7 jaar door te hebben gezet mocht ik eindelijk mijn diploma in ontvangst nemen: Toegepaste Psychologie -afstudeerrichting Klinische Psychologie. Deze jaren waren erg waardevol vanwege de persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt. De persoonlijke groei heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn professionele vaardigheden. Het heeft mij geleerd mijzelf te accepteren voor wie ik ben, mijn minder goede kwaliteiten te omarmen en hiervan mijn kracht te maken. Mijn persoonlijke ervaring probeer ik dan ook in te zetten in mijn werk. Ik begon de studie met enorm veel stress en druk, die werd opgelegd door niet alleen mijn omgeving, maar ook door mijzelf. Gaandeweg heb ik moeten leren dat ik een eigen handleiding heb en dat mijn aandoeningen, cerebrale parese, ADD, insomnia & dysthymie, een groter effect op mijn leven hebben dan dat ik wou toegeven of wou accepteren. Toen ik eenmaal hiermee leerde om te gaan, kon ik mijzelf verder ontwikkelen als professional en vooral als mens. Als mens blijf je namelijk groeien door nieuwe ervaringen en tegenspoed. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdagingen die het leven met zich meebrengt.0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page